Доступність посилання

ТОП новини

Черкащани пікетували «Обленерго» через відімкнення світла


Обурені черкащани пікетували «Обленерго» проти відключення світла
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:27 0:00

Кілька десятків черкащан під стінами ПАТ «Черкасиобленерго» вимагали припинити відімкнення електроенергії в місті. Місцеві жителі обурені відсутністю чітких графіків і вибірковістю відключень, адже протягом двох тижнів світло в оселях у деяких черкащан вимикають двічі-тричі на день. Інші ж – цілодобово з електроенергією.

Під час мітингу до обурених черкащан вийшов виконувач обов’язків голови правління ПАТ «Черкасиобленерго» Ігор Карпенко. Він запевняв мітингувальників, що графіки відімкнення світла існують ще з вересня. Однак Карпенко так і не зміг пояснити протестувальникам, чому вони не діють і де їх раніше оприлюднювали. Натомість він пообіцяв, що вже завтра «Черкасиобленерго» надасть черкащанам оновлені чіткі графіки відімкнень.

Насамкінець люди передали Ігореві Карпенку заяву із вимогою припинити вибіркове відімкнення світла, а також подарували свічку. Черкащани кажуть, що це був попереджувальний пікет. У разі недотримання обіцянок ПАТ «Черкасиобленерго» люди обіцяють перекривати автомобільні дороги.

XS
SM
MD
LG