Доступність посилання

ТОП новини

Семенченко відреагував на критику через відео із захопленої у березі Донецької ОДА


 Семен Семенченко
Семен Семенченко

Народний депутат фракції «Самопоміч», командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко відреагував на критику через відео із захопленої в березні Донецької облдержадміністрації.

«Смішно і сумно. Розумію, що у негативних коментарях 90% – боти, але є і 10% тих, хто вірить у це. Коротка пам’ять народна. Зате фейсбук усе стерпить. Кому не лінь, погортайте мій ФБ до березня. А ще краще – почитати мій пост від 9 квітня із захопленої тоді ще «проросійськими мітингувальниками» Донецької ОДА. Сьогодні сам прочитав. Як добре і легко я тоді писав. Ще не було загиблих товаришів, ні підлості, ні зради, ще не було ні Іловайська, ні Верховної Ради. Собака гавкає, караван іде», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Напередодні у соціальних мережах поширили відео захопленого сепаратистами приміщення Донецької облдержадміністрації. Серед присутніх у захопленій облдержадміністрації був Семенченко.

У березні будівлю Донецької облдержадміністрації захопили проросійські сепаратисти. Вони заявили про нелегітимність української влади та проголосили себе новою владою в Донецькій області.

XS
SM
MD
LG