Доступність посилання

ТОП новини

Гуманітарна допомога від Ахметова прибула в Донецьк – координатор фонду


Вантажівки із гуманітарною допомогою Фонду Ахметова у Дніпропетровську, 16 грудня 2014
Вантажівки із гуманітарною допомогою Фонду Ахметова у Дніпропетровську, 16 грудня 2014

Вантажівки з гуманітарною допомогою мешканцям окупованих бойовиками територій Донбасу від Фонду Ріната Ахметова прибули в Донецьк. Про це повідомила координаторка гуманітарного штабу Ріната Ахметова Римма Філь в ефірі програми «Шустер LIVE» увечері 19 грудня.

У першій половині п’ятниці народний депутат від фракції «Самопоміч», командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив, що добровольчий батальйон «Дніпро» пропустив гуманітарну допомогу жителям Донецька від Фонду Ріната Ахметова.

Водночас, за словами Семенченка, батальйон «Донбас» продовжує «блокування перевезень у захопленій сепаратистами території Луганської області: горілки, сигарет, вугілля, бензину».

У неділю, 14 грудня, бійці добровольчого батальйону «Дніпро-1» відмовилися пропускати 22 вантажних автомобілі фонду Ахметова в Донецьк. Після цього Семенченко заявив, що серед вантажів у затриманих понад 20 вантажівках із допомогою від Фонду Ріната Ахметова для жителів непідконтрольних владі України територій є речі для бойовиків. У СКМ ці заяви заперечують.

XS
SM
MD
LG