Доступність посилання

ТОП новини

Кернес планує брати участь у наступних виборах мера Харкова


Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Харківський міський голова Геннадій Кернес не виключає, що братиме участь у наступних виборах мера.

«Якщо у мене буде здоров’я дозволяти, як зараз. Я зараз активно провів пару годин на сесії, з вами журналістами пару годин спілкуватимуся, я ще піду по займаюся спортом ефективно, плаванням (вчуся плавати в таких умовах). Я вірю, що піду. Я доведу, що можна ходити навіть і після таких поранень, які у мене були. Так, я буду йти на вибори. Якщо ці вибори будуть навесні чи в жовтні-листопаді, якщо я буду живий здоровий, то я піду на вибори», – відповів на запитання Радіо Свобода Геннадій Кернес.

Міський голова Харкова не виключив, що балотуватиметься як самовисуванець. Також він не виключає створення регіональної політичної сили напередодні виборів депутатів міськради.

«Я ще залишаюся членом Партії регіонів і керівником міського осередку. Можу сказати, що в харківській міській раді фракція Партії регіонів майже не зменшилася, майже сімдесят чоловік зі ста у раді. Я поясню: ми сьогодні не дивимося на партійну символіку, ми дивимося на ті справи, які маємо виконувати в інтересах Харкова. Можливо й так, я піду на вибори як самовисуванець», – зазначив Геннадій Кернес.

Харківський очільник також спростував чутки про те, що він нібито готується назавжди залишити місто і країну.

28 квітня у Харкові стався замах на Геннадія Кернеса: у нього вистрелили у момент, коли міський голова здійснював пробіжку. Наступного дня Кернеса перевезли до шпиталю в Ізраїлі. За фактом замаху на вбивство Геннадія Кернеса відкрили кримінальне провадження.

XS
SM
MD
LG