Доступність посилання

ТОП новини

«Кримська залізниця» призначила поїзди до межі материкової частини України


В умовах припинення «Укрзалiзницею» залізничного сполучення з півостровом «Кримська залізниця» призначила пасажирські поїзди в прямому і зворотному напрямку: Сімферополь-Джанкой, Джанкой-Армянськ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив «керівник» «Кримської залізниці» Андрій Каракулькін.

«Проїзні документи, придбані пасажирами на території Росії та СНД, можна повернути у квиткових касах країн СНД, окрім України. Проїзні документи, придбані в Україні, повертаються на території України в претензійному порядку», – написав Каракулькін.

За даними «Крим Медіа», вартість проїзду в поїздах, які призначила «Кримська залізниця» до «кордону» з материковою Україною, доходить до 800 рублів. У довідковому бюро кореспонденту агентства повідомили, що квиток на плацкартне місце коштує 500 рублів з постільною білизною і 450 рублів без білизни, в купе – «близько 800 рублів».

Із Сімферополя в Джанкой можна виїхати електричкою, яка ходить три рази на день. Вартість квитка – 41 рубль.

У довідковому бюро пояснили, що жоден вид транспорту «кордон» з материковою Україною не перетинає. Пасажирам пропонується на поїзді доїхати до станції Джанкой, там сісти на автобус до Чонгара, далі пішки пройти паспортний контроль на українській стороні і в Новоолексіївці, сівши в поїзд чи автобус, продовжити шлях.

З 27 грудня «Укрзалізниця» припинила залізничне сполучення з Кримом, а також скасувала міжнародні потяги, що курсують на півострів. Поїзди кримського напрямку тепер будуть доїжджати до Новоолексіївки і Херсона. Крім того, скасоване автобусне сполучення з півостровом.

XS
SM
MD
LG