Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську транспортний колапс через рекордний снігопад


У Дніпропетровську через рекордний снігопад – транспортний колапс: багато маршрутів тролейбусів і трамваїв виявилися заблокованими, жителі міста змушені добиратися пішки.

Автобуси громадського транспорту на маршрутах працюють, але через негоду інтервал руху збільшений.

Влада Дніпропетровська звернулася із закликом до автомобілістів без нагальної потреби не виїздити в місто. Водночас керівників підприємств закликають вчасно розчищати від заметів закріплені за ними та прилеглі території, а також посипати пішохідні доріжки піском.

Як поінформували в прес-службі міської ради, наразі 17 інспекторів перевіряють різні установи щодо прибирання своєї території від снігу.

«Одразу не штрафують, а виписують припис на усунення порушення упродовж одного дня», – зазначили в прес-службі.

Крім того, в міській раді повідомили, що на розчищенні снігових заметів у місті зараз працює 74 одиниці техніки. За необхідності машини комунальників прибиратимуть сніг цілодобово, зазначили в міськраді. До Нового року з проблемою обіцяють упоратись.

У понеділок у Дніпропетровську зафіксували також рідкісне природне явище – рясний снігопад супроводжувався зимовою грозою: спалахи блискавок і грім, схожий на далекі вибухи, налякав жителів міста.

XS
SM
MD
LG