Доступність посилання

ТОП новини

У Казахстані заявляють про готовність до проведення переговорів 15 січня


Президенти Казахстану та України
Президенти Казахстану та України

Казахстан готовий до можливого проведення зустрічі лідерів України, Росії, Німеччини та Франції в Астані 15-16 січня. Про це йдеться у повідомлені президента Казахстану.

«В результаті переговорів з президентом України Петром Порошенко та президентом Росії Володимиром Путіним було погоджено можливе проведення зустрічі лідерів двох країн в Астані за участю Канцлера ФРН Ангели Меркель і Президента Франції Франсуа Олланда», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі президента Казахстану зазначають, що Нурсултан Назарбаєв під час своїх грудневих візитів до Києва та Москви обговорював шляхи можливого виходу з української кризи.

Вчора під час своєї прес-конференції президент України Петро Порошенко заявив, що 15 січня у столиці Казахстану Астані відбудеться чергова зустріч у «нормандському форматі» щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

«Нормандський формат» передбачає участь лідерів України, Росії, Франції та Німеччини.

Востаннє переговори у «нормандському форматі» відбулись 22 грудня. Після цього в Мінську відбулось засідання тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Тоді, зокрема, сторони домовились про обмін полоненими.

XS
SM
MD
LG