Доступність посилання

ТОП новини

На Донбасі автомобілі з військовими потрапили у ДТП – 12 загиблих


12 українських військових загинуло та 18 травмовано під час ДТП у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це мовиться у повідомленні Нацгвардії.

«5 січня під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні проведення АТО, з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів КРаЗ та автобусу «Богдан». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 12 військовослужбовців загинуло та 18 травмовано. Запроваджуються вичерпні заходи щодо надання медичної допомоги потерпілим, яких доставлено до медичних закладів Артемівська та вживаються всі заходи стосовно забезпечення необхідними медикаментами, та евакуації потерпілих до міста Харків та інших медичних закладів України», – йдеться у повідомленні Нацгвардії.

Факт ДТП підтверджують і у прес-центрі АТО. За їхньою інформацією, воно сталося на трасі Слов’янськ-Артемівськ.

Волонтери також повідомляють, що поранених повезли до лікарні у Артемівську. За їхньою інформацією, є важкопоранені, які потребують донорської крові. Найближчим часом поранених, яких можна транспортувати, перевезуть до Харківського шпиталю.

XS
SM
MD
LG