Доступність посилання

ТОП новини

У Вірменії затримали російського солдата, підозрюваного у вбивстві цілої сім’ї


Валерій Пермяков
Валерій Пермяков

У Вірменії біля кордону з Туреччиною затримали російського військовослужбовця Валерія Пермякова, підозрюваного у вбивстві сім’ї у вірменському місті Ґюмрі. Речник прикордонників російської Федеральної служби безпеки у Вірменії заявив, що Пермякова затримали 13 січня після півночі, коли він у цивільному одязі намагався перетнути кордон із Туреччиною.

Солдата звинувачують у вбивстві родини з шести людей у Ґюмрі, де розташована російська військова база, звідки він втік.

За повідомленням Слідчого комітету Вірменії, тіла жертв – подружжя, їхнього сина й невістки, 2-річної онуки й неодруженої дочки – знайшли 12 січня застреленими в їхньому будинку. Піврічний хлопчик із цієї ж родини шпиталізований у важкому стані. Жертви розстріляні з автомата Калашникова, кажуть слідчі. Про мотиви злочину не повідомляють.

На 102-й військовій базі Росії у вірменському Ґюмрі, за даними Москви, перебуває близько 3 тисяч російських військових. Це один із найбільших російських військових об’єктів за кордонами Росії.

Вірменія, яка дотримується переважно проросійської політики, є членом двох міждержавних об’єднань під проводом Москви – Організації Договору про колективну безпеку і Євразійського економічного союзу.

У Вірменії шукають російського солдата, якого підозрюють у вбивстві цілої родини
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:04 0:00

XS
SM
MD
LG