Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу в зоні АТО загинув один військовий, 17 поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу в зоні АТО загинув один військовослужбовець, 17 поранені. Про це повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

За його словами, на Донбасі спостерігається відносне зменшення кількості обстрілів позицій українських військових з боку сепаратистів.

Місцем найбільшого напруження в зоні АТО залишається район Донецького аеропорту та населені пункти поблизу нього, зазначає Лисенко.

Крім того, за даними штабу АТО, бойовики угруповання «ДНР» продовжують перегрупування сил в районі населених пунктів Оленівка, Докучаєвськ, Тельманове, Гранітне.

Також зафіксовано активізацію руху бронетехніки бойовиків через місто Докучаєвськ, додав Лисенко.

Від 9 грудня 2014 року на Донбасі був оголошений черговий «режим тиші», проте обстріли відбуваються і надалі. Українські силовики і проросійські бойовики звинувачують одне одного у порушенні перемир’я.

Останнім часом у штабі АТО заявляють про збільшення інтенсивності обстрілів на Донбасі. Також спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні заявляє про збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, більшість з яких локалізована в районі Донецького аеропорту.

Вчора повідомлялось про інтенсивний обстріл позицій українських військових в районі Донецького аеропорту. В зв’язку з цим у Верховну Раду викликали представника Генштабу з доповіддю про ситуацію в зоні АТО.

XS
SM
MD
LG