Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли Щастя та Станицю Луганську, є загиблі та поранені – МВС


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Сьогодні бойовики з боку села Весела Гора обстріляли місто Щастя, є загиблі та поранені. Про це повідомляє прес-служба головного управління МВС в Луганській області.

«Вогонь терористи вели з систем реактивного залпового вогню БМ-21 «Град» по житлових масивах міста. Від обстрілу постраждали будинки на вулицях Республіканська, Радянська та Гагаріна. Зруйновані дахи і стіни будівель», – мовиться у повідомленні.

За попередньою інформацією МВС, серед мирного населення є жертви – 1 людина загинула, двоє поранено.

Крім того, луганська міліція повідомляє, що вже понад дві години триває обстріл Станиці Луганської.

Бойовики обстрілюють будівлі мирних мешканців з мінометів 122-мм калібру, систем реактивного залпового вогню «Град» та «Ураган», заявляють у МВС.

За попередніми даними, поранено одного співробітника міліції, інформації про руйнування та постраждалих місцевих мешканців поки що немає.

У Луганській облдержадміністрації також повідомляють про загибель однієї людини, двоє поранені через обстріл бойовиками Щастя і Станиці Луганської.

У вівторок 12 людей загинули й 16 поранено внаслідок вибуху ракети, випущеної з установки «Град» із підконтрольної сепаратистами території, біля пасажирського автобуса поблизу Волновахи Донецької області.

За даними ООН, від квітня 2014 року в результаті бойових дій на сході України загинули понад 4700 людей, ще більш як 10 тисяч людей за цей час поранені.

XS
SM
MD
LG