Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську вручили ордени родинам добровольців, загиблих в АТО


У Дніпропетровську вручили ордени родинам добровольців, загиблих в АТО
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:52 0:00

У Дніпропетровську в облдержадміністрації вручили державні нагороди рідним бійців українських добровольчих батальйонів МВС, які загинули в АТО.

Отримувати ордени за бойові заслуги своїх загиблих рідних приїхали матері, дружини і діти 16 добровольців. Присутні на церемонії вшанували пам’ять полеглих на Донбасі бійців хвилиною мовчання, а також вигуками «Слава Україні! Героям слава!».

Після церемонії батьки одного із загиблих добровольців Віктора Кісловського передали його бойовим побратимам у пам’ять про сина його легкове авто. Мама іншого загиблого офіцера, художника з Полтави Валерія Боняківського, вручила бійцям картину-оберіг, створену митцями – колегами й учнями сина.

Рідні загиблих бійців також поклали квіти до імпровізованої Стіни Героїв біля облдержадміністрації, де прикріплені їхні фотографії, і запалили лампадки.

За даними з Дніпропетровської облдержадміністрації, у зоні проведення АТО загинуло 29 співробітників підрозділів особливого призначення ГУ МВС України в Дніпропетровській області, зокрема 20 бійців полку «Дніпро-1», 6 – батальйону «Шахтарськ», 3 – батальйону «Артемівськ».

Загалом за час проведення АТО на Донбасі загинули понад 200 військовослужбовців – жителів Дніпропетровської області.

XS
SM
MD
LG