Доступність посилання

ТОП новини

Ар’єв очолив українську делегацію в ПАРЄ – Геращенко


Українська делегація в ПАРЄ обрала своїм головою депутата Верховної Ради від фракції «Блок Петра Порошенка» Володимира Ар’єва. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила уповноважена президента України із мирного врегулювання ситуації на Донбасі, депутат Верховної Ради Ірина Геращенко.

«Українська делегація в ПАРЄ одноголосно обрала нашого голову. Вітаємо Володю Ар’єва. Його ж висунемо на посаду віце-президента ПАРЄ», – повідомила вона.

Крім того, за словами Геращенко, посаду першого заступника делегації зайняла представник опозиції Юлія Льовочкіна, заступниками стали Сергій Соболєв (фракція «Батьківщина») та представник «Народного фронту» Георгій Логвинський.

Вчора в Україну прибула голова Парламентської асамблеї Ради Європи Анн Брассер.

Візит голови Парламентської асамблеї Ради Європи відбувається напередодні січневої частини сесії ПАРЄ, під час якої запланований розгляд доповіді щодо гуманітарної ситуації з українськими біженцями та переміщеними особами.

Одним з важливих питань порядку денного сесії буде перегляд повноважень делегації Росії в ПАРЄ. Від квітня 2014 року російська делегація не має права голосу в цій міжнародній організації – через підтримку російськими депутатами дій щодо окупації й анексії Криму Москвою.

XS
SM
MD
LG