Доступність посилання

ТОП новини

На одному з КПП розірвалась міна, випущена бойовиками – ніхто не постраждав – ДПСУ


Бойовики на сході України продовжують обстріли позицій українських військових, в тому числі й місць дислокації прикордонних підрозділів. Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби України.

«Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО і бойовиками. Протягом доби продовжувалися обстріли позицій українських військових, в тому числі й місць дислокації прикордонних підрозділів», – мовиться в повідомленні.

«Терористи, застосовуючи міномети, обстріляли населений пункт Трьохізбенка. Міни також розірвалися поблизу контрольного поста, на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Постраждалих немає. Співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО», – зазначили у прикордонному відомстві.

Через обстріли позицій підрозділів ЗСУ та населених пунктів тимчасово припинявся пропуск транспортних засобів та осіб в контрольних пунктах «Георгіївка» та «Курахове» на дорожньому напрямку «Донецьк – Курахове», зауважили у Держприкордонслужбі.

За даними прес-центру АТО, за сьогодні в зоні АТО бойовики 19 разів обстрілювали позиції українських військових та населені пункти.

XS
SM
MD
LG