Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли східний район Маріуполя, є жертви – МВС


Через обстріл бойовиками східного району Маріуполя є жертви серед населення, інформація про кількість уточнюється. Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник головного управління МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«В результаті обстрілу бойовиками Маріуполя, житловий сектор в районі вулиць Київська, Олімпійська, 1-го травня, загинули 10 людей. Інформація уточнюється», – написав Аброськін. За його словами, на місці працює слідчо-оперативна група міського управління міліції.

Про обстріл Маріуполя написав у соцмережі і командир полку «Дніпро-1» Юрій Береза. «Щойно зв'язався з бійцями полку «Дніпро-1», які базуються у Маріуполі. Сьогодні, близько десятої години ранку, з системи залпового вогню «Град» було здійснено обстріл житлового району у Маріуполі. Є жертви серед мирного населення», – додав він.

У штабі АТО теж підтвердили факт обстрілу Маріуполя. Там і раніше зазначали, що минулої ночі бойовики пожвавили свою діяльність поблизу міста. Військовий експерт Дмитро Тимчук повідомив про близько тисячі бойовиків та російських найманців на підступах до Маріуполя, а також про кілька танків і стягнуту туди артилерію.

XS
SM
MD
LG