Доступність посилання

ТОП новини

Українські військові утримують позиції в районі аеропорту Донецька – штаб АТО


Донецький аеропорт після обстрілів
Донецький аеропорт після обстрілів

Українські військові утримують свої позиції на місці аеропорту Донецька, інформує прес-центр АТО. Згідно зі звітом штабу, бойовики намагалися вибити українських військових із території летовища, але їм це не вдалося.

«Українські патріоти утримують свої позиції, завдаючи противнику численні втрати», – повідомили у прес-центрі АТО.

На лінії розмежування найбільша напруженість спостерігалася у напрямку Дебальцевого. «Противник з усіх видів зброї активно обстрілює позиції українських військових в районі Дебальцевого, Вуглегірська, Нової Григорівки, Рідкодуба, Санжарівки, Троїцького. Наші артилеристи у відповідь придушують вогневі точки бойовиків», – інформують в оперативному штабі.

За даними прес-центру АТО, у суботу поблизу населеного пункту Рідкодуб на Донеччині протягом 5 годин тривало зіткнення українських військ із бойовиками. «Противник зазнав втрат і відступив, військовослужбовці Збройних сил залишаються на своїх позиціях», – повідомили у штабі.

У суботу бойовики обстріляли Маріуполь на Донеччині, загинуло щонайменше 30 людей. Причетність до обстрілу саме бойовиків підтвердили не лише в українському керівництві, але й у Єврокомісії, моніторинговій місії ОБСЄ й НАТО. Самі сепаратисти свою участь в обстрілі заперечують.

XS
SM
MD
LG