Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура відкрила справу щодо ДТП за участі сина Луценка


Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП за участі сина Юрія Луценка, внаслідок якої загинув водій-міліціонер. Про це повідомив заступник прокурора міста Києва Олексій Калина.

«За попередньою інформацією 27–річний міліціонер, перебуваючи за кермом власного «Деу Ланос», не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з «Фольксваген Таурег», – зазначив він.

Калина також зауважив, що камери спостереження не зафіксували самого моменту зіткнення.

«Видно, як транспортний засіб рухається по вулиці. Але самого моменту зіткнення не має», – додав він.

За його словами, від отриманих травм старший сержант міліції помер на місці трагедії. За попередніми даними ознак алкогольного сп’яніння у нього не виявлено. Іншому учаснику ДТП, яким виявився син відомого політика Олександр Луценко, було надано медичну допомогу на місці події.

Справу відкрито за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Наразі проводяться медичні експертизи та встановлюються обставини скоєння ДТП, триває слідство.

Раніше лідер фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко повідомив, що його син Олександр сьогодні вночі в Києві потрапив у ДТП, що призвело до загибелі одного з учасників дорожньо-транспортної пригоди.

XS
SM
MD
LG