Доступність посилання

ТОП новини

Обстріл автостанції в Донецьку організували бойовики «ДНР» – дані радіоперехоплення


Автостанція в Донецьку після обстрілу, 11 лютого
Автостанція в Донецьку після обстрілу, 11 лютого

Глава МВС Арсен Аваков опублікував дані переговорів бойовиків, які свідчать про те, хто є винуватцем обстрілу Донецька 11 лютого.

«Сьогодні у нас є абсолютно однозначне радіоперехоплення розмови заступника командира частини «Оплот» «ДНР» з бойовиком. Наводжу запис повністю – в текстовому вигляді і аудіо. Окремо хочу звернути увагу на одну фразу з обговорення обстрілу Донецька: «Взяли одну групу. І як ти думаєш? Виявилися громадяни Росії, співробітники ДНР». І що тепер скажуть громадяни Росії про своїх «співробітників ДНР»? Шестеро загиблих в Донецьку, 17 – в Краматорську...», – зазначив Аваков, слова якого цитує прес-служба МВС.

У середу, 11 лютого, зранку при обстрілі житлових районів Донецька, снаряд влучив в автостанцію «Центр». У результаті загинуло шістьлюдей, вісім отримали поранення. Пошкоджені два автобуси, покрівля автостанції і будівля супермаркету, розташованого поруч. Прокуратура порушила справу за статтею «теракт».

Сепаратисти звинуватили Збройні сил України в обстрілі автостанції, а російські ЗМІ опублікували інформацію про те, що Україна нібито «розстрілює мирний Донецьк».

(Увага! Відео містить нецензурну лексику)

XS
SM
MD
LG