Доступність посилання

ТОП новини

Єфремов про свій арешт: влада обрала мене «жертвою»


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Екс-голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає свій арешт політичним переслідуванням нової влади з надуманих причин, а також заявляє, що влада обрала його «жертвою».

«Вони знають, хто насправді винен у смертях на Майдані, але не можуть їх дістати. Тому садять тих, хто попався під руку. Їм терміново потрібно довести свою ефективність і скинути на інших провину за свої провали. «Жертвою» обрали мене», – мовиться у заяві Євремова, оприлюдненій на сайті Партії регіонів.

Колишній депутат зазначає, що він не переховувався від слідства, регулярно ходив на допити, останнім часом жив у Києві.

«Я нікуди не збираюся емігрувати або просити політичного притулку. Сьогодні влада мене кинула за грати лише за те, що у мене інше бачення майбутнього України. І в цьому майбутньому немає тих, хто сьогодні перебуває при владі», – додав він.

14 лютого Генеральна прокуратура України спільно зі співробітниками СБУ затримала екс-голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Його підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 364 та частиною 2 статті 366 Кримінального Кодексу України − «зловживання службовим становищем за обтяжливих обставин» та «службове підроблення».

Після арешту Єфремова Партія регіонів оприлюднила заяву з вимогою «звільнення екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, припинення тиску на інших лідерів опозиційних сил».

XS
SM
MD
LG