Доступність посилання

ТОП новини

Контактна група щодо врегулювання кризи в Україні вийде на зв'язок 17 лютого – Пушилін


Денис Пушилін, представник угруповання «ДНР»
Денис Пушилін, представник угруповання «ДНР»

Відеоконференція контактної групи з врегулювання ситуації на південному сході України відбудеться вранці 17 лютого. Про це повідомив представник угруповання «ДНР» Денис Пушилін.

«Скайп-конференція відбудеться завтра о 8:30 ранку за московським часом. Українська сторона вже підтвердила свою участь у переговорах. Представником Києва виступить Леонід Кучма. Його статус «ДНР» влаштовує», – сказав Пушилін.

Його заява наразі не підтверджена і не заперечена з інших джерел.

Лідери Росії, Німеччини і України в телефонній розмові напередодні «продовжили обговорювати схвалений у Мінську комплекс заходів щодо мирного врегулювання на південному сході України». Про це повідомила в ніч на вівторок прес-служба Кремля. Там зауважили, що сторони домовилися «продовжити контакти в різних форматах із метою сприяти виконанню мінських домовленостей».

Лідери України, Франції, Німеччини і Росії на переговорах минулого тижня в Мінську про врегулювання в частині сходу України досягли домовленості, що з півночі на неділю мав настати режим припинення вогню. Але, як звітують в штабі АТО, порушення цього режиму відбуваються постійно.

XS
SM
MD
LG