Доступність посилання

ТОП новини

Харків: до лікарень доставили 10 поранених під час вибуху


Вибух у Харкові: 2 загиблих і 10 поранених
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:11 0:00

Вибух у Харкові: 2 загиблих і 10 поранених

У харківських лікарнях перебуває 10 поранених у результаті вибуху під час Маршу єдності, повідомляє заступник міського голови Харкова з питань охорони здоров'я Світлана Горбунова-Рубан. 8 людей доправили до лікарень по «швидкій», ще двоє звернулися до медичного закладу самі.

За словами Горбунової-Рубан, у більшості постраждалих осколкові поранення рук, черевної порожнини, є пошкодження м'яких тканин. У 15-річного хлопця, який наразі перебуває у комі, важка травма голови.

Усі потерпілі, говорить Світлана Горбунова-Рубан, перебувають у важкому стані – це стабільно важкий і дуже важкий. Вона запевняє, що лікарні Харкова і надалі готові приймати порпнених, для цього є всі потрібні медикаменти. Зараз одночасно прпацюють 7 операційних.

Серед постраждалих є троє міліціонерів – заступник начальника райвідділу міліції Фрунзенського району та двоє оперуповноважених Первомайського райвідділку.

Серед потерпілих є двоє підлітків по 15 років та двоє жінок.

Під час вибуху у Харкові загинуло двоє людей – співробітник міліції та активіст харківського Євромайдану.

Секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що у Харкові проводиться антитерористична операція, «завдяки якій вже затримано 4 учасники підриву та вилучено зброю, зокрема, гранатомет».

За словами Турчинова, для вчинення вибуху використали «керований вибуховий пристрій направленої дії».

XS
SM
MD
LG