Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики застосували новий вид зброї – керівництво сектору «М»


«Україна – полігон для нової зброї Росії» – заступник керівника сектору «М»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:04 0:00

Проросійські бойовики застосували проти українських військових новий вид зброї. Про це у неділю повідомив заступник керівника сектору «М» Віктор Шиндлюх.

За його словами, нові боєприпаси використали проти українських військових біля Широкиного, що на Донеччині. «На нашу думку, це були артилерійські боєприпаси, до цього часу ми таких боєприпасів не зустрічали», – зазначив Шиндлюх. Він також продемонстрував на відео наслідки такого обстрілу, а також показав осколки не баченого досі озброєння

«Україна стала полігоном для випробування нового озброєння Російської Федерації», – додав він.

«На нашу думку, ці боєприпаси – антигуманні, бо вони завдають численні поранення різних ступенів тяжкості людському організмові», – зазначив заступник керівника сектору «М».

Ані Росія, ані сепаратисти цю заяву поки не коментували.

Про використання бойовиками нового виду озброєння у неділю заявили і в батальйоні «Азов».

У неділю Міністерство оборони України повідомило про відбиття українськими військовими наступу проросійських бойовиків біля Широкиного. Самі сепаратисти звинувачують у порушенні «режиму тиші» біля цього села українських вояків. У штабі АТО водночас наголошують, що українські військові, згідно з мінськими домовленостями, можуть відкривати вогонь лише у відповідь.

XS
SM
MD
LG