Доступність посилання

ТОП новини

Четверо постраждалих унаслідок вибуху у Харкові залишаються у важкому стані


Вибух у Харкові пролунав під час Маршу гідності 22 лютого
Вибух у Харкові пролунав під час Маршу гідності 22 лютого

Четверо з постраждалих унаслідок вибуху у Харкові 22 лютого залишаються у важкому стані. Про це повідомила заступниця міського голови Харкова Світлана Горбунова-Рубан.

«Двоє з них, як і раніше, залишаються у вкрай важкому стані, у тому числі й 15-річний підліток, який з учорашнього дня знаходиться в комі», – зазначила вона. Крім того, серед постраждалих у важкому стані – і 18-річний учасник акції, у якого – поранення черевної порожнини.

Світлана Горбунова-Рубан повідомила, що з 11 поранених 5 – неповнолітні, і міська рада звернулася до міліції з проханням розслідувати обставини перебування підлітків на масовому заході 22 лютого.

«Що стосується решти постраждалих, то в реанімації міської клінічної лікарні №17 залишаються два пацієнта, ще троє знаходяться в звичайних палатах. Всі вони в стабільному стані. Інші постраждалі проходять лікування в міській лікарні №25 та обласній дитячій лікарні», – зазначила Горбунова-Рубан.

Унаслідок вибуху під час Маршу гідності у Харкові 22 лютого загинуло 2 людей. Правоохоронці розслідують справу за статтею про теракт.

23 лютого у Харкові оголошений днем жалоби.

XS
SM
MD
LG