Доступність посилання

ТОП новини

Керрі та Лавров обговорять кризу на Донбасі


Держсекретар США Джон Керрі (Л) і керівник МЗС Росії Сергій Лавров
Держсекретар США Джон Керрі (Л) і керівник МЗС Росії Сергій Лавров

Держсекретар США Джон Керрі зустрінеться з керівниками зовнішньополітичних відомств Росії та Ірану. Зустріч має відбутися 2 березня у Швейцарії.

Джон Керрі та міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров обговорюватимуть кризу в Україні. Вони зустрінуться менш, ніж за тиждень після того, як держсекретар США звинуватив російську владу у брехні щодо підтримки Москвою сепаратистів на Донбасі.

Джон Керрі також виступить на зустрічі Ради з прав людини ООН у Женеві та зустрінеться з міністром закордонних справ Ірану для обговорення ядерної програми Тегерана.

У вівторок, 24 лютого, сенатор-республіканець Ліндсі Ґрем запитав у Керрі, чи погоджується він з тим, що Росія «бреше», коли заявляє, що її військ і зброї немає в Україні. На що Джон Керрі відповів «Так».

Керрі звинувачує Росію у брехні
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:53 0:00

Москва заперечує підтримку сепаратистів у конфлікті на Донбасі, у результаті якого, за даними ООН, вже загинуло 5 тисяч 800 людей.

21 лютого Джон Керрі заявив, що США та ЄС можуть посилити санкції проти Росії.

26 лютого Сергій Лавров розкритикував заяви західних високопосадовців, в яких вони пригрозили Росії новими санкціями у разі погіршення ситуації на Донбасі.

XS
SM
MD
LG