Доступність посилання

ТОП новини

Росія: активісти «Антимайдану» пікетували офіс Радіо Свобода в Москві


У російській столиці рух «Антимайдан» організував пікет біля входу в офісний будинок, де працює московське бюро Радіо Свобода.

Близько 15 активних організаторів і близько 30 людей віком 17-20 років із плакатами організовано прибули до входу в будівлю опівдні за московським часом (11:00 за Києвом). Заявлена чисельність пікету була 100 осіб. Через півгодини група так само організовано пішла.

За цей час двоє учасників пікету виступили перед телекамерами нечисленних знімальних груп переважно державних телеканалів.

Написи на плакатах, виготовлених зі збільшених фотографій печива, натякали або прямо говорили про те, що Радіо Свобода як американське ЗМІ необ’єктивне у висвітленні подій в Україні і в Росії, а також ображає учасників руху «Антимайдан».

Як сказано в прес-релізі, поширеному напередодні акції, «Радіо Свобода, на думку активістів «Антимайдану», займається цілеспрямованою дискредитацією руху». Йдеться, ймовірно, про серії публікацій, в яких Радіо Свобода наводить дані про джерела фінансування акцій «Антимайдану» і вербування їх учасників допомогою інтернету з обіцянкою оплати.

XS
SM
MD
LG