Доступність посилання

ТОП новини

Чечетова поховали на Південному кладовищі у Києві


Михайло Чечетов
Михайло Чечетов

Колишнього народного депутата з фракції Партії регіонів Михайла Чечетова у понеділок поховали на Південному кладовищі у Києві. Панахида за Чечетовим тривала у ритуальній залі на території лікарні «Феофанія», інформує агентство «УНІАН».

На церемонію прощання з Чечетовим, окрім близьких та родичів, прийшли й колишні однопартійці, зокрема колишній голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, колишні регіонали, а нині народні депутати від «Опозиційного блоку» Юрій Бойко, Наталія Королевська, Нестор Шуфрич та Юрій Воропаєв. Крім того, попрощатися з Чечетовим прийшли колишній голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, колишній очільник Київської міської держадміністрації Олександр Попов, колишній ректор Податкової академії Петро Мельник та інші.

28 лютого Михайла Чечетова знайшли мертвим у Києві. За попередніми даними слідства, він покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна власної квартири.За фактом загибелі політика відкрите кримінальне провадження.

Михайло Чечетов був фігурантом кримінальної справи щодо зловживання владою та службового підроблення під час ухвалення «диктаторських законів» 16 січня 2014 року.

XS
SM
MD
LG