Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти далі порушують перемир’я – прес-центр АТО


Авдіївка, 2 березня 2015 року: Червоний Хрест доставив гуманітарну допомогу
Авдіївка, 2 березня 2015 року: Червоний Хрест доставив гуманітарну допомогу

У понеділок, 2 березня, сепаратисти ще сім разів порушили режим припинення вогню, повідомили станом на приблизно 18-у годину у прес-центрі антитерористичної організації.

Як повідомив речник АТО Анатолій Стельмах, найгарячіше було на маріупольському напрямку – там о 12.40 між населеними пунктами Павлополь і Піщевик відбулося бойове зіткнення з бойовиками.

На дебальцівському напрямку сепаратисти з зенітної установки ЗУ-23 вели вогонь по Троїцькому, а зі стрілецької зброї і гранатометів двічі обстріляли Майорськ.

На донецькому напрямку незаконні збройні формування застосували міномети по Березовому, гранатомети по Опитному і стрілецьку зброю по Авдіївці.

На луганському напрямку на час повідомлення обстрілів не зафіксували. Але в небі над населеними пунктами Донецький і Сміле зафіксовано проліт ворожих безпілотників, повідомили у прес-центрі АТО.

Відео: Військове телебачення України

Чергове припинення вогню передбачають чергові мінські домовленості, укладені 12 лютого. Сторони заявляють, що цей режим більш-менш дотримується, хоча є численні порушення, в яких вони звинувачують одна одну.

XS
SM
MD
LG