Доступність посилання

ТОП новини

Шкільні канікули у Києві триватимуть два тижні – влада


Київська міська державна адміністрація рекомендує директорам середніх загальноосвітніх шкіл зробити весняні канікули двотижневими, з 23 березня до 4 квітня. Це дозволить міській владі зекономити енергоносії і кошти, виділені на харчування школярів, повідомила заступник голови Київської міської держадміністрації Ганна Старостенко.

«З 23 березня до 4 квітня будуть шкільні канікули у Києві. Зараз ми вивчаємо думку вчителів і батьків з приводу того, щоб подовжити навчання у червні на 2 тижні. Ми ще не ухвалили цього рішення, але готові, якщо буде на це воля наших партнерів, це зробити», – наголосила Старостенко.

Графік початку весняних канікул може бути скоригований у разі поширення епідемії грипу у Києві: як повідомила Старостенко, від 26 лютого на карантин у місті закрили 15 шкіл.

Цього навчального року в Києві зимові шкільні канікули тривали три тижні, від 27 грудня 2014 року до 18 січня 2015 року. Як зазначила Старостенко, завдяки цьому київська влада зекономила понад три мільйони гривень завдяки економії теплоенергії.

XS
SM
MD
LG