Доступність посилання

ТОП новини

УЄФА карає «Динамо» (Київ) за поведінку вболівальників


Європейський союз футбольних асоціацій наклав штрафні санкції на український футбольний клуб «Динамо» (Київ) через поведінку його вболівальників 26 лютого під час матчу в Києві проти французького клубу «Ґенґам».

Як вирішив контрольний, етичний і дисциплінарний комітет УЄФА, на київському стадіоні буде закритий для глядачів 21-й сектор. Крім того, клуб має сплатити штраф у 70 тисяч євро.

За повідомленням, в УЄФА визнали чотири порушення під час цього матчу – масові заворушення, вторгнення вболівальників на поле, запалювання чи кидання феєрверків та інших об’єктів і недостатня організація, що виявилася у блокуванні сходів.

Під час матчу частина вболівальників київського клубу влаштувала бійку зі вболівальниками з Франції, гру довелося на якийсь час перервати. Той матч урешті завершився перемогою українських футболістів, і за результатом обох матчів «Динамо» (Київ) вийшов в 1/8 фіналу Ліги Європи. Перший матч цього раунду київський клуб проведе на виїзді з англійським клубом «Евертон», матч-відповідь буде в Києві.

XS
SM
MD
LG