Доступність посилання

ТОП новини

Лубківський: бойовики повернули тіла 50 загиблих


Бойовики у четвер повернули українській стороні тіла 50 загиблих у зоні бойових дій на сході України. Про це у своєму «Фейсбуці» повідомляє радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

«Хотів би уточнити, що мова йде про п'ятдесят тіл наших співвітчизників, серед яких є і військові, і цивільні, і добровольці, тобто всі ті, хто загинув, захищаючи Батьківщину, або став жертвою терористів. Є тут і тіла тих, хто загинув під Дебальцевим, як і тих наших громадян, кого вдалося віднайти в інших точках спільно з Центром військово-цивільної допомоги при Міністерстві оборони України», – поінформував він.

У пʼятницю речник АТО Андрій Лисенко наголосив, що точну кількість втрат української сторони внаслідок протистояння на Дебальцівському плацдармі оприлюднять лише після того, як звідти вивезуть тіла всіх загиблих українських військових.

4 березня виконувач обов’язків речника Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов повідомив, що під час виведення сил АТО з Дебальцева Донецької області 19 бійців загинули, доля 12 невідома.

Українські військові залишили Дебальцеве після 18 лютого. Проросійські сепаратисти і війська Росії продовжували наступ на це місто на Донеччині всупереч мінським домовленостям про перемир’я від 12 лютого.

XS
SM
MD
LG