Доступність посилання

ТОП новини

У Кремлі заявляють, що Путін ввечері подивиться фільм про анексію Криму, в якому знімався


Документальний фільм «Крим. Шлях на батьківщину», що розповідає про підготовку Росією анексії Криму, сьогодні ввечері подивиться президент Росії Володимир Путін. Його прес-секретар Дмитро Пєсков повідомив, що російський президент перегляне стрічку під час трансляції по державному телебаченню ввечері.

За словами Пєскова, сам Путін, який знімався у фільмі, стрічки ще не бачив.

Самого Путіна на публіці не бачили майже 10 днів. Про місце перебування російського лідера нічого невідомо.

Документальний фільм «Крим. Шлях на батьківщину» розповідає про підготовку і процес анексії українського Криму з використанням коментарів Володимира Путіна.

Лідери країн Заходу вже засудили прем’єру стрічки, яка, на їхню думку, розповідає громадськості про незаконні дії, такі як посягання на територіальну цілісність країни і порушення міжнародних зобов'язань. В українському уряді навіть висловили бажання передати до міжнародного трибуналу в Гаазі фільм, який відповідає на питання, хто давав вказівки про захоплення української території в Криму. Про це заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. В МЗС Росії назвали такий намір Києва «пропагандистським ходом».

Документальний фільм «Крим. Шлях на батьківщину» вийде в ефір на телеканалі «Россия-1» 15 березня о 22:00 (21:00 за Києвом).

XS
SM
MD
LG