Доступність посилання

ТОП новини

Винні у ДТП в Костянтинівці військові понесуть сувору відповідальність – Міноборони


Міністерство оборони обіцяє, що військовослужбовці, винні у вчиненні ДТП в Костянтинівці Донецької області, понесуть сувору відповідальність.

«Військовослужбовець однієї із військових частин Збройних Сил України не впорався з керуванням транспортного засобу та скоїв наїзд на перехожих. В результаті ДТП були травмовані мати та неповнолітня дитина. Травмованій жінці була надана перша медична допомога, вона перебуває у лікарні. Від отриманих ушкоджень 8-річна племінниця травмованої жінки померла», – йдеться у повідомленні.

З метою з’ясування причин та обставин ДТП до місця події терміново направлено оперативну групу військовослужбовців Генштабу Збройних сил України, про ДТП повідомлено військову прокуратуру.

За результатами проведення розслідування винні будуть притягнуті до суворої відповідальності.

«Окрім цього, за відсутність належного контролю будуть покарані відповідні командири», – додають у Міноборони.

Раніше донецька міліція повідомила, що у місті Костянтинівка Донецької області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю БМД під керуванням військовослужбовців, у результаті якої загинула 8-річна дівчинка, жінка і малолітня дитина доставлені в лікарню. Подробиць інциденту правоохоронці не повідомили.

XS
SM
MD
LG