Доступність посилання

ТОП новини

Рух військового транспорту в зоні АТО обмежать – Кіхтенко


Костянтинівка, 16 березня 2015 року
Костянтинівка, 16 березня 2015 року

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко повідомив, що рух військового транспорту в зоні АТО значно обмежать.

«Будуть обмеження щодо рухутранспорту по містах. Рух буде здійснюватися тільки об’їзними шляхами», – зазначив Кіхтенко, розповідаючи про реагування військового і цивільного керівництва на вчорашню ДТП в Костянтинівці, в результаті якої загинула дитина.

За словами голови Донецької ОДА, такі обмеження стосуватимуться всіх населених пунктів, через які рухається техніка силовиків.

16 березня в Костянтинівці бойова машина десанту українських військових наїхала на пішоходів, унаслідок чого 8-річна дівчинка загинула на місці, до лікарні потрапила жінка.

Згодом близько ста осіб палили шини біля гуртожитку, де живуть військові, і побили кілька вікон. Потім ще близько 30 осіб перекрили вулицю біля місця пригоди й перекинули автомашину ДАІ. Через заворушення відкрили кримінальне провадження. Справу порушили за статтею «масові заворушення».

Всі учасники масових заворушень, що відбулися увечері 16 березня в Костянтинівці, зафіксовані, п’ятьох активних учасників затримали.

Міністерство оборони України пообіцяло, що винні у ДТП будуть притягнені до відповідальності і будуть покарані їхні командири.

XS
SM
MD
LG