Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську зникла командир взводу батальйону «Айдар»


Міліція Дніпропетровської області оголосила в розшук лікаря, командира взводу батальйону «Айдар» Наталію Булах. Інформацію про це підтвердили родичі зниклої жінки.

За інформацією родичів Наталії Булах, 51-річна жінка зникла ще тиждень тому. 11 березня вона, одягнена в українську військову форму нового зразку кольору хакі, вийшла з дому на житловому масиві «Лівобережний», і з нею зник зв’язок.

Як розповідає донька жінки, вона повинна була їхати в центр Дніпропетровська на зустріч з колегами, але так там і не з’явилась. Тоді рідні були змушені написати заяву до міліції.

За даними управління МВС України в області, наразі за фактом зникнення жінки порушили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» з додатковою правовою кваліфікацією «Зникла безвісти». Її прикмети оприлюднені для пошуку.

51-річна Наталія Булах – єдина жінка-командир взводу батальйону «Айдар», працювала лікарем у зоні АТО також у складі добровольчого батальйону «Шахтарськ». Удома, в Дніпропетровську, вона перебувала в короткотерміновій відпустці.

XS
SM
MD
LG