Доступність посилання

ТОП новини

Коломойський має вибачитися перед журналістом Радіо Свобода – медіа-профспілка


Коломойський обматюкав журналіста Радіо Свобода біля офісу «Укртранснафти»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:06:52 0:00

Незалежна медіа-профспілка України вважає, що голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський має вибачитися перед журналістом Радіо Свобода Сергієм Андрушком за інцидент, який стався вночі 20 березня. Про це йдеться в заяві професійного об’єднання.

«Жодні заслуги не дають права державному чиновнику принижувати честь і гідність не тільки журналістів, але і будь-яких громадян.Намагання образити демонструє не його силу, а слабкість. Тим більше, що Ігор Коломойський є власником потужного медіа-ресурсу, який дозволяє йому безперешкодно доносити свою точку зору до найширшого кола громадян», – вважають у медіа-профспілці.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський 20 березня в брутальній формі поспілкувався з журналістом Радіо Свобода Сергієм Андрушком. Інцидент трапився близько півночі біля офісу компанії «Укртранснафта», в якому розгорівся конфлікт, пов’язаний зі зміною керівника підприємства.

Коли після шести годин перебування у приміщенні Коломойський вийшов із офісу «Укртранснафти», журналіст запитав його, що чиновник робить уночі в офісі державного підприємства. У відповідь на це Ігор Коломойський обматюкав журналіста й запитав, чому той не цікавиться, як у компанію потрапили російські диверсанти.

XS
SM
MD
LG