Доступність посилання

ТОП новини

Коломойський не планує вибачатися перед журналістом Радіо Свобода


Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський не планує вибачатися перед журналістом Радіо Свобода Сергієм Андрушком, якого він облаяв нецензурною лайкою.

«Я не мав так поводитися як чиновник першого рангу, я це усвідомлюю, але перед Андрушком я вибачатися не буду і руки йому не подам. Можу принести вибачення журналістській спільноті», – сказав Коломойський у суботу, 21 березня, в ефірі телеканалу «1+1».

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський 20 березня в брутальній формі поспілкувався з журналістом Радіо Свобода Сергієм Андрушком. Інцидент стався близько півночі біля офісу компанії «Укртранснафта», в якому розгорівся конфлікт, пов’язаний зі зміною керівника підприємства.

Коли після шести годин перебування у приміщенні Коломойський вийшов із офісу «Укртранснафти», журналіст запитав його, що чиновник робить уночі в офісі державного підприємства. У відповідь на це Ігор Коломойський обматюкав журналіста і запитав, чому той не цікавиться, як у приміщення компанії потрапили російські диверсанти.

Коломойський обматюкав журналіста Радіо Свобода біля офісу «Укртранснафти»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:06:52 0:00

За це президент України Петро Порошенко оголосив Коломойському догану «за порушення правил професійної етики».

Перед цим парламентський комітет з питань свободи слова й інформаційної політики попросив Порошенка дати оцінку словам Коломойського на адресу журналіста Радіо Свобода.

XS
SM
MD
LG