Доступність посилання

ТОП новини

Українські місії в Росії не мають інформації про долю Віктора Януковича-молодшого – речник МЗС


Віктор Янукович-молодший, колишній депутат Верховної Ради
Віктор Янукович-молодший, колишній депутат Верховної Ради

Українські представництва в Росії не мають інформації про долю громадянина України Віктора Вікторовича Януковича. Про це Радіо Свобода повідомив речник Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.

Раніше у соцмережах з’явилися повідомлення про загибель під час відпочинку сина колишнього президента України. Видання «Лівий берег» стверджує, що «екс-нардеп брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус «Фольксваген», у якому крім нього перебували ще 5 осіб, провалився під лід». «Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися», – пише видання з посиланням на оточення екс-президента.

Головне управління МНС Росії в Іркутській області зранку 21 березня повідомило, що «напередодні ввечері на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з водієм і п’ятьма пасажирами». За даними рятувальників, водій загинув, а пасажирам вдалося врятуватися. Жодних прізвищ у цьому повідомленні немає.

Віктор Вікторович Янукович був депутатом Верховної Ради України сьомого скликання. Після повалення влади свого батька він залишив Україну і, за повідомленнями, перебував у Росії.

XS
SM
MD
LG