Доступність посилання

ТОП новини

Нацгвардія: додаткові сили до Дніпропетровська не направляють


Додаткові сили Національної гвардії України до Дніпропетровська не направляють, для цього немає підстав, заявила Радіо Свобода речниця Нацгвардії Світлана Павловська.

«Інформація щодо начебто додаткових сил, які направлені до Дніпропетровська для посилення охорони громадського порядку, не відповідає дійсності. Зараз з інших країн на офіційний сайт Нацгвардії здійснюється величезна кількість спроб несанкціонованого проникнення. Комусь дуже вигідно тримати в напрузі ЗМІ, щоб ця тема обговорювалась», – заявила Павловська.

Раніше сьогодні на сайті Нацгвардії з’явилося повідомлення про направлення до Дніпропетровська двох батальйонів Нацгвардії через загострення ситуації. У повідомленні також йшлося про те, що військові частини Нацгвардії в цьому місті переведені на посилений режим несення служби.

Згодом з’явилося спростування цієї інформації.

На даний час сайт Нацгвардії не відкривається.

Наприкінці минулого тижня у ЗМІ з’являлися повідомлення про направлення в Дніпропетровськ додаткових сил у зв’язку з можливими заворушеннями в областi через iнформацiю про ймовiрну вiдставку голови обласної державної адмiнiстрацiї Iгоря Коломойського. У Нацгвардії цю інформацію спростовували.

XS
SM
MD
LG