Доступність посилання

ТОП новини

Олійник хоче очної ставки з працівниками СБУ, яким він міг погрожувати


Святослав Олійник, архівне фото
Святослав Олійник, архівне фото

Заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Святослав Олійник наполягає на очній ставці з тими працівниками Служби безпеки України, яким він нібито погрожував, як то, за його словами, заявляв голова СБУ Валентин Наливайченко.

Як написав посадовець у фейсбуці, він готовий до цього відразу після свого повернення з Брюсселя. Якщо ж такі працівники СБУ не знайдуться, написав Олійник, він подасть на Наливайченко до суду й буде вимагати «матеріального відшкодування за брехню».

«Страшно уявити, куди може докотитися країна, в якій голова СБУ так вільно імпровізує на брифінгах. Також стає зрозумілим рівень дезінформації нагорі», – написав також Олійник.

Раніше в понеділок, 23 березня, голова СБУ Валентин Наливайченко звинуватив високопосадовців Дніпропетровської облдержадміністрації, зокрема, заступників голови Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана та Святослава Олійника, у фінансуванні міжрегіонального злочинного угруповання, що чинило особливо небезпечні злочини, пов’язані з викраденням людей, мародерством, контрабандою та іншою суспільно небезпечною діяльністю.

XS
SM
MD
LG