Доступність посилання

ТОП новини

Через аварію вертольота на Київщині відкрите досудове розслідування – ГПУ


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Військова прокуратура Центрального регіону розпочала досудове розслідування за фактом падіння військового вертольота в Київській області, повідомила пресова служба Генеральної прокуратури.

Його почали за статтею 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів або підготовки до них, а також порушення правил експлуатації літальних апаратів, що спричинило катастрофу або інші тяжкі наслідки), мовиться в повідомленні.

«Встановлено, що поблизу села Вінницькі Стави Васильківського району Київської області під час польоту за маршрутом Полтава – Житомир розбився гелікоптер Мі-24. Військовий гелікоптер, закріплений за військовою частиною у Львові, летів з міста Мирного в Полтавській області в місто Озерне Житомирської області. В результаті авіакатастрофи загинув лейтенант Збройних сил України, майор і капітан з важкими травмами доставлені в лікарню», – повідомили в Генпрокуратурі.

На місці події працює слідчо-оперативна група, і розслідування розглядає різні версії авіапригоди, інформує управління зв’язків із громадськістю і ЗМІ ГПУ.

Катастрофа сталася раніше у вівторок, 24 березня.

XS
SM
MD
LG