Доступність посилання

ТОП новини

Мінінфраструктури хоче домовитися з Wizz Air про відновлення роботи в Україні


Міністерство інфраструктури України має намір домовлятися про зустріч з українським й угорським керівництвом авіакомпанії Wizz Air, щоб визначити, яку підтримку відомство може надати для відновлення діяльності компанії в Україні.

Така заява міністерства з’явилася у відповідь на повідомлення авіакомпанії Wizz Air Україна про намір зупинити свою роботу з 20 квітня.

Крім цього, Міністерство інфраструктури України заявляє, що планує низку заходів для лібералізації ринку повітряних перевезень, щоб «українське небо стало привабливішим для авіаперевізників».

«Мінінфраструктури разом з Украерорухом, Державіаслужою, учасниками ринку працює над програмою розвитку внутрішніх аеропортів і активізацією авіаперевезень в цілому. Зараз обговорюється можливість відкрити українське небо на рівні окремих українських аеропортів, зокрема аеропорту «Львів». Вже відбулися зустрічі з іноземними авіакомпаніями, які зацікавлені в тому, щоб літати в Україну», – мовиться в повідомленні.

Авіакомпанія Wizz Air Україна – дочірня компанія найбільшого лоу-костера Європи, авіакомпанії Wizz Air – сьогодні заявила, що припинить свою діяльність із 20 квітня.

В авіакомпанії такий крок пояснили конфліктом на сході України і нестабільністю гривні.

XS
SM
MD
LG