Доступність посилання

ТОП новини

Екс-очільник ДСНС Бочковський заарештований на два місяці з правом внесення застави – рішення суду


Затримання посадовців Держслужби з надзвичайних ситуацій України під час урядового засідання, 25 березня 2015 року
Затримання посадовців Держслужби з надзвичайних ситуацій України під час урядового засідання, 25 березня 2015 року

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід для колишнього голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського у вигляді утримання під вартою на два місяці з правом внесення застави в 1 мільйон 184 тисячі гривень.

Раніше адвокат Бочковського Ігор Федоренко заявив, що замість обрання запобіжного заходу у вигляді арешту, на якому наполягає сторона обвинувачення, достатньо було б обрати Бочковському запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Адвокат зазначив, що такий захід потрібен з урахуванням стану здоров'я екс-голови ДСНС.

Сергієві Бочковському та його заступнику Василю Стоєцькому інкримінують організацію злочинних схем закупівлі пального у приватних компаній за завищеними цінами. Їх затримали 25 березня на засіданні Кабінету міністрів.

Напередодні Печерський районний суд Києва вирішив повернути МВС клопотання про арешт Бочковського через відсутність достатньої кількості доказів вчинення ним злочину. Таке ж рішення суд ухвалив і щодо його заступника.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що клопотання про арешт Бочковського було відкликано із суду через необхідність доповнити матеріали додатковими статтями обвинувачення.

XS
SM
MD
LG