Доступність посилання

ТОП новини

У Маріуполі затримана «бойова подруга» бойовика «ДНР» – Аброськін


У Маріуполі затримана громадянка С., яка протягом місяця переховувала Миколу Гріненка, підозрюваного в убивстві співробітника спецпідрозділу «Сокіл». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Головного управління МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

За даними міліції, ця громадянка 1995 року народження прибула до Маріуполя наприкінці грудня за наказом «розвідки «ДНР», щоб збирати і передавати інформацію про Збройні сили України.

«На початку березня вона отримала наказ з тимчасово окупованої бойовиками території Донецька – забезпечити житлом і продуктами харчування представника «ДНР». Через кілька днів до неї прийшла «літня жінка», яка назвала пароль. Громадянка С впустила в дім «жінку» – переодягненого Миколи Гриненко. Він, аж до моменту самогубства, ховався в її будинку. Від Гріненка громадянка С. і дізналася, що він у розшуку за вбивство працівника міліції», – повідомляє Аброськін.

Вранці 27 березня співробітники міліції спеціального призначення «Сокіл» і підрозділу Національної гвардії України провели в Маріуполі операцію з затримання Миколи Гріненка, який понад місяць переховувався від правоохоронців. Під час затримання Гріненко пострілом у голову покінчив життя самогубством.

XS
SM
MD
LG