Доступність посилання

ТОП новини

У районі донецького аеропорту загинув журналіст


У районі донецького аеропорту внаслідок обстрілу автомобіля загинув місцевий журналіст. Його ім’я наразі невідоме, жодне з донецьких видань не повідомило про загибель колеги.

Інформація про загибель журналіста виходить із різних джерел – старший української координаційної групи координаційного центру з контролю за припиненням вогню в Донецьку полковник Андрій Ліщинський повідомив про це в ефірі «Громадського», російське інформагентство «РИА Новости» повідомляє про це з посиланням на джерело в угрупованні «ДНР».

«За даними різних джерел, у машині їхали двоє журналістів. За попередньою інформацією, в авто влучив снаряд протитанкової керованої ракети. Один журналіст загинув. Інший вижив, йому вдалося вистрибнути з машини», – повідомив полковник Ліщинський.

12 квітня Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ заявила про поновлення інтенсивних боїв поблизу Донецька з застосуванням важкої техніки з обох боків. Українські військові і проросійські сепаратисти обмінялися звинуваченнями в порушенні режиму припинення вогню і застосуванні озброєнь, які за мінськими домовленостями мали бути відведені.

XS
SM
MD
LG