Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко закликає до швидкого і прозорого розслідування вбивств Калашникова і Бузини


Петро Порошенко (фото ©Shutterstock)
Петро Порошенко (фото ©Shutterstock)

Президент України Петро Порошенко вимагає швидкого і прозорого розслідування убивств колишнього народного депутата Олега Калашникова та журналіста Олеся Бузини. Про це глава держави заявив під час зустрічі з виконувачем обов’язків міністра внутрішніх справ Василем Паскалем, інформує прес-служба президента.

«Очевидно, що ці злочини – події одного ряду. Їхня природа і політичний сенс зрозумілі – це свідома провокація, яка ллє воду на млин наших ворогів. Вона спрямована на дестабілізацію внутрішньополітичної ситуації в Україні, на дискредитацію політичного вибору українського народу», – зазначив глава держави.

«Я вимагаю від правоохоронних органів у найкоротший термін знайти виконавців та назвати організаторів останніх убивств. З огляду на резонансність вчинених злочинів, правоохоронні органи мають регулярно звітувати перед суспільством про хід та результати слідчих дій», – наголосив президент України.

Колишнього народного депутата від Партії регіонів Олега Калашникова застрелили напередодні ввечері у Києві у підʼїзді його будинку. Колишнього шеф-редактора газети «Сегодня» Олеся Бузину вбили у Києві у четвер.

XS
SM
MD
LG