Доступність посилання

ТОП новини

Фотовиставка Сергія Лойка «Аеропорт» та благодійний аукціон


Фото Сергія Лойко
Фото Сергія Лойко

Вони – захисники Донецького аеропорту під час російської агресії на сході України. Вони стали легендою. Захист Донецького аеропорту – це сага про сильних духом українців-Кіборгів. Їхні історії залишаться з нами назавжди. Їхні обличчя, емоції впіймав об’єктив фотокамери Сергія Лойка.

З 23 квітня до 4 травня 2015 року в Українському кризовому медіа-центрі проходитиме виставка фотографій Сергія Лойка «Аеропорт». На ній будуть представлені роботи, зроблені під час боїв за Донецький аеропорт.

Під час роботи виставки проходитиме тихий аукціон, де можна буде придбати фотографії Сергія Лойка. Усі зібрані кошти будуть витрачені на благодійні потреби.

Вхід на виставку: вільний

Організатори: Український кризовий медіа-центр, за підтримки Євгена Шутова, Аліни Панової, ТОВ «ВС Технолоджі», Прінт Центру.

Партнери: Сensor.net, Інтерфакс Україна, Радіо Свобода, VGORODE.UA

Сергій Лойко – автор чисельних репортажів з районів військово-політичних конфліктів. Він розповідає про війни, кризи та щоденне життя у Росії та у країнах колишнього Радянського Союзу для Los Angeles Times з 1991 року. Він робив репортажі з північного Афганістану у 2001 році та з Іраку у 2003 році.

Його книга «Шок і тремтіння. Війна в Іраку», яка була опублікована російською мовою у 2004 році, стала регіональним бестселером. Сергій Лойко є випускником Московського державного педагогічного університету.

Сергій Лойко – єдиний іноземний кореспондент, який провів кілька днів в оточеному про-росiйскими бойовиками Донецькому аеропорту. У розпал військових дій у жовтні 2014 року, журналіст провів чотири дні та три ночі з українськими військовими, які захищали термінали аеропорту від нападів сепаратистів.

Український кризовий медіа-центр створено в березні 2014 зусиллями провідних українських експертів у галузі міжнародних відносин, комунікацій та зв'язків з громадськістю, які погодилися безоплатно надавати свій досвід і час для того, щоб допомогти Україні отримати сильний голос у глобальному діалозі навколо останніх подій. Центр не фінансується державою, жодною політичною силою та є виключно громадським проектом. Завдання Центру - надавати світовій спільноті об'єктивну інформацію про події в Україні, виклики та загрози національній безпеці, зокрема у військовій, політичній, економічній, енергетичній, гуманітарній сферах. Центр надає підтримку всім представникам засобів масової інформації, які висвітлюють події в Україні. З початку роботи УКМЦ було проведено більше 1400 прес-брифінгів, у яких взяло участь 3000+ спікерів, серед яких державні посадовці, дипломати, експерти та громадські діячі.

XS
SM
MD
LG