Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відкрили Лаврську дзвіницю

Споруда була закрита для відвідування туристів понад десять років, а 17 квітня до Дня пам’яток історії та культури, відбулося урочисте відкриття Дзвіниці Успенського собору – пам’ятки архітектури XVIII століття, що входить до комплексу Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Тепер всі охочі зможуть піднятися на донедавна найвищу оглядову точку Києва, реставрація якої тривала близько 5 років. Плата за вхід складе 35 гривень для дорослого і 15 гривень для школярів, студентів та пенсіонерів.

Зображення 16x9

Сергій Коровайний

Фотожурналіст, візуальний сторітелер. У 2018 році повернувся в Україну із США, де навчався на магістерській програмі з Visual Storytelling як стипендіат Програми імені Фулбрайта. Працюю з фотографією, відео та технологіями віртуальної реальності. Як фотожурналіст працював із українськими та міжнародними медіа: Financial Times, Society, KyivPost, Радіо Свобода, The Ukrainians, Astana Times. Також співпрацював із ООН, ОБСЄ, DRC/DDG, Американською торговельною палатою в Україні, Британською Радою, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

XS
SM
MD
LG