Доступність посилання

ТОП новини

Лідер російських байкерів розкритикував Польщу за заборону в’їзду


Олександр Залдостанов на прізвисько «Хірург» у білоруському Бресті, 28 квітня 2015 року
Олександр Залдостанов на прізвисько «Хірург» у білоруському Бресті, 28 квітня 2015 року

Лідер російських байкерів із клубу «Нічні вовки» Олександр Залдостанов на прізвисько «Хірург» розкритикував владу Польщі за заборону перетнути кордон представникам цього клубу. Залдостанов назвав рішення польської влади «дешевим цирком». Він заявив про це у білоруському Бресті.

За словами «Хірурга», мотоциклісти з близького до президента Росії Володимира Путіна клубу не відмовляються від наміру проїхати Європою і збираються дістатися до Німеччини за два дні.

Як саме байкери планують це зробити, «Хірург» не уточнив. За його словами, доводиться приховувати інформацію, щоб досягти мети.

Близько 20 російських мотоциклістів, зокрема члени московського клубу «Нічні вовки», близькі до президента Росії Володимира Путіна, 25 квітня почали мотопробіг із Москви до Берліна за маршрутом радянської армії під час Другої світової війни.

Польща 27 квітня не дозволила перетнути свій кордон 10 членам «Нічних вовків». Росія засудила рішення Польщі і закликала надати пояснення.

Крім того, Литва не дозволила перетнути свій кордон трьом мотоциклістам із Росії. У прикордонній службі Литви повідомили, що байкерів 27 квітня завернули назад на кордоні з Білоруссю, тому що вони не мали документів, які б доводили справність їхній мотоциклів.

Клуб «Нічні вовки» став відомим завдяки близьким стосункам його лідера Олександра Залдостанова із президентом Росії Володимиром Путіним і його демонстративній «російсько-патріотичній» позиції.

XS
SM
MD
LG