Доступність посилання

ТОП новини

Пост ДАІ у Биківні обстріляли ті ж, кого підозрюють у нападі на автозаправку – Аваков


МВС звітує про затримання трьох підозрюваних у нічному нападі на АЗС, одного під час затримання застрелили

У підозрюваних в нападі на АЗС і вбивстві двох міліціонерів у Києві знайшли арсенал зброї і нашивки «Спецпідрозділ «Торнадо» і «УПА», повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За його словами, напад скоїли чоловіки 1991, 1995 і 1998 років народження. Один із них під час операції з затримання загинув. Трьох затримали. Як повідомив голова МВС, під час пограбування АЗС нападники викрали 823 гривні з каси.

За словами Авакова, вони зізналися, що 2 травня обстріляли пост ДАІ у Биківні.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк провів оперативну нараду в МВС через події в Києві.

«Наша відповідь (організованій злочинності – ред.) повинна бути така ж, як була сьогодні вранці – жорстка і радикальна. Жорстка боротьба з організованою злочинністю в країні всіма законними засобами і методами. Широкомасштабна операція за всіма матеріалами, які є, з тією метою, щоб не було повадно нікому порушувати закон і стріляти в працівників міліції», – наголосив Яценюк.

Глава уряду і міністр внутрішніх справ мають намір звернутися до київського міського голови з тим, щоб перевірити житлові умови сімей загиблих і виділити їм житло, повідомили в уряді. Голова Кабміну також розпорядився виплатити сім’ям загиблих правоохоронців компенсацію, яка передбачена законом.

Під час переслідування підозрюваних цієї ночі два працівники полку міліції спеціального призначення загинули, троє правоохоронців у тяжкому стані перебувають у лікарні.

Як заявив Аваков, в одного із загиблих правоохоронців залишилося троє дітей, в іншого – двоє.

Напад на АЗС у Деснянському районі Києва стався 4 травня близько 01:30. Був поранений оператор заправки. Під час переслідування підозрюваних два працівники полку міліції спеціального призначення загинули, троє правоохоронців у тяжкому стані перебувають у лікарні.

В ніч на суботу був обстріляний пост ДАІ на Броварському шосе у Києві (селище Биківня). Ніхто з правоохоронців тоді не постраждав.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG