Доступність посилання

ТОП новини

Мені дуже подобається Путін і я досі їжджу в СРСР – Жерар Депардьє у Каннах


«Я знаю, що якби Крим був американським, це була б зовсім інша справа»

Ганна Любакова

На презентації фільму зі своєю участю, відомий французький актор з російським паспортом Жерар Депардьє розповів Радіо Свобода про свої думки щодо конфлікту в Україні, а також про своє ставлення до російського президента Володимира Путіна на цьому тлі.

З приводу презентації на Каннському фестивалі французького фільму «Долина любові» (The Valley of Love), Жерар Депардьє взяв участь у прес-конференції. З присутніми журналістами він привітався французькою мовою, а також російською – словами «Добрий день».

Радіо Свобода поцікавилося в актора, який отримав російський паспорт особисто з рук президента тієї країни Володимира Путіна, чи не змінилося його ставлення до російського лідера, беручи до уваги українську кризу.

«Я, як і всі, вважаю, що конфлікти – жахлива річ. Я знаю пана Путіна добре і дуже його люблю. Я досі приїжджаю в СРСР (виправляється – ред.), у Росію», – відповів Депардьє.

Жерар Депардьє: «Я дуже люблю Путіна» (по-французьки)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:03 0:00

Пізніше він додав, що «ніхто не розуміє того, що відбувається в Україні».

«Я люблю Україну, люблю українців. Я знаю особисто Віктора Ющенка, ми досі зустрічаємося. Це людина, яка ніколи не хотіла бути при владі. Я не люблю війни, я не люблю тих, хто залучений у конфлікт. Я не можу сказати, що не розумію того, що відбувається в Україні. Але я знаю, що якби Крим був американським, це була б зовсім інша справа», – сказав Депардьє.

Жерар Депардьє про Росію, Україну і Ющенка (по-французьки)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:05 0:00

Колишній французький громадянин – Депардьє – неодноразово заявляв, що з російським президентом у нього багато спільного. Минулого року в Ризі актор заявив, що «Україна є частиною Росії». Пізніше багато ЗМІ писали, що Депардьє виїхав з Росії.

Спеціальний показ для преси фільму «Долина любові» з Жераром Депардьє та Ізабель Юппер у головних ролях пройшов напередодні. Фільм розповідає історію колишнього подружжя, яке разом поїхало на тиждень у Долину смерті, що у США. Це було останнє бажання їхнього спільного сина, який покінчив життя самогубством. Незважаючи на гучні імена французьких акторів, фільм отримав безліч негативних рецензій.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG